Echt Hema!

Nooit gedacht om na een uitputtende zoektocht (want online shoppen is best vermoeiend) uiteindelijk terecht te komen bij Nederlands bekendste warenhuis: de Hema! Perfect voor ondergoed, babykleding, sokken en natuurlijk tompouzen en appeltaart… maar ook voor een te gekke rugtas voor mijn nog te gekkere zoon Enzo? Ja dus!

Geen printjes…
Geloof me, er zijn genoeg leuke, stoere en coole tassen voor die kleine kereltjes te vinden. Maar ja, ik ben kritisch. En – dat niet alleen – ik heb ook nog eens een man die denkt een mening te mogen hebben als het gaat om de styling van onze kids. Hihi. ‘Geen legerprint, hij heeft al zo veel army’ (guilty). En ook geen gekke dierenprint (ahh, wrom niet? Die tassen van De Kunstboer zijn toch super cool?!). Sterker nog: ‘géén printjes’ luidde zijn credo. Dus om de lieve vrede in ons huwelijk te bewaren (en mijn ‘ik-heb-gelijk-kaart’ voor een belangrijkere strijd te bewaren) speel ik wat dit betreft de gehoorzame vrouw en zoek ik nog even verder.

Errug cool en praktisch tegelijk
Na diverse hippe kindertassen sites te hebben doorzocht kom ik dé tas die aan alle strenge eisen van meneer voldoet totaal onverwacht bij de Hema* tegen. Om heel eerlijk te zijn is deze stiekem wel errug cool. En nog praktisch ook… want een tas zonder drukke print past immers overal bij! Maar ja, dat zal ik natuurlijk nooit aan hem toegeven. 😉

 

*Je kunt de kleur en de printjes van deze tas helemaal zelf samenstellen op Hema.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s